Magio Web ja Magio I/O-moduulit

Magio tuoteperheeseen kuuluu Magio WEB kompakti alakeskus, jossa on BACnet ja Modbus kommunikaatio sekä universasalit Magio Serial M ja Magio Ethernet M I/O-moduulit, joiden kommunikointiprotokolla on Modbus.

Magio WEB on vapaasti ohjelmoitava kompakti säädin. Vakiona on liityntä 4G-modeemille tai WIFI-kortille. Säätimen kommunikointiprotokollat ovat BACnet IP, Modbus RTU ja Modbus TCP.

Magio Serial M on RS485 -väylässä Modbus RTU-protokollaa käyttävä I/O-moduuli.

Magio Ethernet M on kahdella ethernet liittimellä varustettu Modbus-protokollaa käyttävä I/O-moduuli.. Moduulissa on myös RS485 liitin, joten sitä voi käyttää gatewaynä Monitor Serial-moduulille.

Magio I/O-moduuli mittaa, valvoo, säätää ja ohjaa

Bithouse universal modbus I/O-modules
Magio WEB ja Magio I/O-moduulit ovat täysin univeraaleja. Moduuliin voidaan liittää niin analogisia sekä digitaalisia tulo- ja lähtöviestejä. Yksi moduulityyppi kaikkeen automaatioon!
Universal modbus I/O-module
Magio I/O- moduuleissa on maksimissaan 8 analogista tai 16 digitaalista vapaasti konfiguroitavaa, universaalia I/O-liityntää. Ne voidaan ohjelmoida toimimaan missä tahansa moodissa: AI, AO, DI, DO. Samassa moduulissa voi olla sekä digitaalisia että analogisia tulo- ja lähtöviestejä. Digitaalisten ja analogisten viestien yhteenlaskettu summa saa olla maksimissaan 16 ylläolevan taulukon mukaan.

Magio ennakoi prosessihäiriöt !
Magio I/O-moduulit valvovat laitteiden kuntoa ja tunnistavat niiden vikaantumisen.

Bithouse Universal Modbus

Toimilaitteiden vikaantumisen tunnistaminen on erittäin vaikeaa.

Virtamittauksen ansiosta
Magio I/O-moduulit tunnistavat viallisen toimilaitteen ottaman virran olevan hälytysrajojen ulkopuolella ja automaatiojärjestelmä voi generoida hälytyksen .
Esimerkiksi termisen toimilaitteen vikaantuminen voidaan tunnistaa nopeasti virtamittauksen perusteella.

Heräsikö kysyttävää?

lähetä sähköpostia: