Actiweb automaatioalusta

Actiweb automaatioalustan käyttö on  joustavaa myös mobiililaitteilla. Järjestelmää voi  käyttää mobiilisti niin Android- kuin Apple- tuotteilla.

 

Kommunikointiprotokollat ovat BACNet ja Modbus.

 

Alakeskusprosessorina voidaan  käyttää joko teollisuus PC:tä tai Magio WEB-kompaktia alakeskusta.

 

Modbus I/O-moduuleina voi käyttää joko Bithousen Magio-moduuleja tai muiden laitevalmistajien moduuleja.

Bithousen kehittämä ActiWeb automaatioalusta on selainpohjainen ohjelmisto. Erillistä ohjelma lisenssiä ei tarvita, vaan järjestelmää voidaan ohjelmoida esimerkiksi excel- tai wordpad ohjelmilla.

Kommunikointiprotokolla voi olla joko BACnet tai Modbus valinnan mukaan. Myös grafiikan piirto-ohjelmisto on integroitu järjestelmään. Järjestelmän käyttö tapahtuu internet selaimella, joten myöskään erillistä valvomo-ohjelmistoa ei tarvita

Actiweb automaatioalusta on oman kerroksensa järjestelmässä

Automaatio-ohjelmat, käyttöliittymä, sekä erilaiset tiedonsiirtorajapinnat rakennetaan ActiWeb alustalle.

ActiWeb alusta toimii Linux Ubuntu laitteella (teollisuus PC). Näin laitteiston elinkaari on turvattu myös tulevaisudessa, koska asiakas voi hankkia vapaasti korvaavan laitteen.

Suoraan selaimessa käytettävä automaatioalusta

Actiweb ohjelmointi, grafiikkaeditori sekä järjestelmän käyttö tapahtuvat suoraan internet selaimessa. Esimerkiksi kaikki I/O-pisteet ovat vakiona trend-seurannassa ilma erillistä ohjelmointia. Ohjelmointi pohjautuu  LUA-ohjelmointikieleen ja laajan  vakio-ohjelmakirjaston ansiosta on nopeaa ja joustavaa. Myös monipuolinen grafiikkakirjasto nopeuttaa projektin toteuttamista.

 

Heräsikö kysyttävää?

lähetä sähköpostia: