tuotteet

Magio Web ja -I/O-moduulit

Magio I/O-moduulit ovat Modbus-protokollaa käyttäviä I/O-moduuleja. Moduulissa on 8 – 16 vapaasti konfiguroitavaa, universaalia I/O-liityntää. Ne voidaan ohjelmoida toimimaan missä tahansa moodissa: AI, AO, DI, DO tai maa (0 V) joko tulo- tai lähtö viesteinä.

Magio I/O-moduuli syöttää myös toimilaitteiden käyttöjännitteen, joten samalla voidaan mitata ja valvoa toimilaiteen ottamaa virtaa. Kun laitteen ottamasta virrasta laskettu tunnusluku muuttuu aseteltujen raja-arvojen ulkopuolelle, pystytään laitteiden vikaantuminen havaitsemaan välittömästi ja generoimaan hälytys.

Digitaalisten ja analogisten viestien yhteenlaskettu summa saa olla maksimissaan 16 alla olevan taulukon mukaan

Esimerkiksi termisten toimilaitteiden vikaantumisen tunnistaminen on normaalisti erittäin vaikeaa. Virtamittauksen ansiosta Magio I/O-moduuli tunnistaa viallisen vahamoottorin ottaman virran olevan hälytysrajojen ulkopuolella ja automaatiojärjestelmä voi generoida hälytyksen eikä hankalia infrapuna-lämpötilamittauksia tarvitse tehdä.

Magio WEB on vapaasti ohjelmoitava kompakti säädin, jossa on 8 – 16 vapaasti konfiguroitavaa I/O-liityntää. Vakiona on liityntä 4G-modeemille tai WIFI-kortille. Säätimen kommunikointiprotokollat ovat BACnet IP, Modbus RTU ja Modbus TCP.

Säätimessä on myös USB-plugi, jonka kautta voidaan liittää esimerkiksi M-Bus-tasomuunnin tai lisämuisti. Säädin voi lähettää hälytykset joko sähköpostina tai tekstiviestinä.

Magio Serial M on RS485 -väylässä Modbus RTU-protokollaa käyttävä I/O-moduuli.

Moduulissa on 8 – 16 vapaasti konfiguroitavaa, universaalia I/O-liityntää. Ne voidaan ohjelmoida toimimaan missä tahansa moodissa: AI, AO, DI, DO tai maa (0 V) joko tulo- tai lähtö viesteinä.

Moduuli voidaan liittää slavena myös Magio Ethernet M -moduuliin.

Magio Ethernet M on kahdella ethernet liittimellä varustettu Modbus-protokollaa käyttävä I/O-moduuli.

Moduulissa on 8 – 16 vapaasti konfiguroitavaa, universaalia I/O-liityntää. Ne voidaan ohjelmoida toimimaan missä tahansa moodissa: AI, AO, DI, DO tai maa (0 V) joko tulo- tai lähtö viesteinä.

Moduulia voi käyttää myös ethernet gatewaynä

Heräsikö kysyttävää?

lähetä sähköpostia: