Monitor A hälytyskeskus

Erinomainen ratkaisu niin nykyisten hälytyskeskusten modernisointiin kuin uudiskohteisiin.

Monitor A on LVI-hälytyskeskus, jossa  on 4G-liityntä vakiona, jolloin keskukseen liitetyt hälytykset voidaan lähettää yksilöityinä huolto henkilöstölle joko tekstiviestinä tai sähköpostina. Näin vastaanottaja näkee heti, mikä laite hälyttää.

Hälytykset voidaan priorisoida eri kiireellisyysluokkiin – ja ryhmiin. Hälytysten  jatkoläheys  voidaan toteuttaa esimerkiksi aikaohjelma perusteisesti tai lähettää eri hälytykset eri vastaanottajille (LVI- sähkö-, kylmä …jne)

Actiweb Cloud- pilvipalveluun liitettynä hälytyshistoriakin on asiakkaan käytettävissä

Paikallisen 2,5″:n käyttöpäätteestä näet liitettyjen hälytysten tilat ja voit kuitata aktiiviset hälytykset.

Monitor skaalautuu helposti kohteen hälytysten lukumäärän mukaan 16:n hälytyksen portain. Keskusta on helppo laajentaa hajautettavalla Magio I/O-moduulilla, jolloin kiinteistön kaikki hälytyskeskukset voidaan liittää samaan Monitor-keskukseen.

Myös mittaustietoja, kuten lämpötila-, ilmanlaatu- ja kosteusmittauksia voidaan liittää järjestelmään vapaasti ja asettaa niille raja-arvot hälytyksiä varten.

Järjestelmä voidaan ottaa käyttöön 4G yhteyden kautta asiakkaan vaatimusten mukaan, joten käyttöönottajan ei tarvitse osata järjestelmän konfigurointia.

Monitor-keskus “puhuu”  Modbus- ja BACnet protokollaa vakiona, joten se on liitettävissä kiinteistöautomaatiojärjestelmään helposti väylän kautta.

lähetä sähköpostia: