Integral universaali prosessori

integral universaali prosessori

Integral universaali prosessori koostuu tehokkaasta prosessoriosasta, jossa on vakiona 4G modeemivalmius sekä kaksi ethernet porttia.

Prosessori on muokattavissa erittäin joustavasti kohteen vaatimusten mukaan. Sekä I/O-jakauma että kenttäväylien kommunikointirajapinnat voidaan prosessori kohtaisesti määritellä erikseen erityyppisillä Integral moduuleilla (IM-XX).

Yhteen Integral prosessoriin voidaan asentaa kuusi (A-F) Integral-moduulia, jotka voidaan valita kohteen vaatimusten mukaan.

Integral moduulit

IM-U 816 on universaali I/O-moduuli, johon voidaan liittää maksimissaan kahdeksan  analogista tai kuusitoista digitaalista tulo- tai lähtöviestiä. Samassa moduulissa voi olla sekä analogisia ja digitaalisia viestejä.

IM-U 816 moduuli

IM-M Bus 20 on suunniteltu M-Bus laitteiden liittämiseksi Integral prosessoriin. Moduuliin voidaan liittää maksimissaan kaksikymmentä M Bus laitetta.

IM-M bus 20 moduuli

IM-RS 485  moduulissa on kaksi RS485 väylää. Moduulin kautta voidaan Integral prosessoriin liittää esimerkiksi Modbus RTU laitteita, joilla on eri tiedonsiirtonopeudet.

IM-RS 485 moduuli

Heräsikö kysyttävää?

lähetä sähköpostia: